Обект: Охрид - Изпълнение

Качество и начин на изпълнение
Гаранция за качеството на изпълнението на всяка следваща сграда е 20 –годишния практически опит на нашия екип при съчетаване на традиционни и съвременни технологии в строителството.

Конструкция и покрив
Монолитна стоманобетонова безгредова конструкция, изпълнена по традиционен монолитен начин, осигурена на девета степен на земетръс. Стените са изпълнени от тухлена зидария с дебелина 25 см. и 12 см. с керамични изделия на Wienerberger. Скатен покрив с паро и топлоизолация, с покритие от усилен воалит и битумни керемиди. Сградата е без сутерен.

Фасади
Комбинация от облицовка с камък и минерална мазилка. Използвана е сертифицирана фасадна топлоизолационна система на Weber с 10 –годишна гаранция. Топлоизолационните пана са EPS с дебелина 8 см. Ъглите на сградата са защитени с ръбохранители.

Дограма
Немски петкамерен PVC - профил с коефициент на топлопреминаване Uf=1,3 W/m2K. Стъклопакет 24 мм. с коефициент на топлопреминаване К=1,4 W/m2K, с ниско емисионно К-стъкло. Външен подпрозоречен перваз – от естествен камък. Гаражните врати са на фирма “HÖRMAN”

Блиндирани входни врати -SOLID
Крилото и касата на блиндираните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана. Покрити са с интериорни плоскости. Oбкантващите профили са от пластифицирана стомана, с което блиндираната врата става ударо и взломо устойчива. Предлага се с прекодираща брава с възможност за промяна на кодировката с тристранно заключване.

Бани и тоалетни
Стени и тавани с варово-циментова мазилка; изградени водопроводни и канализационни разводки по проект и под на циментова замазка с изградени канализационни отклонения.

Тераси
Терасите са с вътрешно отводняване, с хидро и топлоизолация и настилки от гранитогрес.

Отопление и вентилация
Отоплението е предвидено с климатици. За всички бани и тоалетни е изградена смукателна вентилация с изводи за индивидуални вентилатори. Вентилацията е изпълнена от PVC тръби в баните и тоалетните, а останалите клонове на вентилацията са изпълнени от готови коминни тела.

Измервателни уреди
За всеки един от апартаментите са осигурени индивидуални измервателни уреди.

Водопровод и канализация
Водопроводна система с вертикални щрангове и хоризонтални разводки от полипропиленови тръби с топлоизолация. Канализацията е с дебелостенни PVC тръби и е свързана към канализацията на ул. “Охрид”.

Електро инсталации
Силнотокова инсталация по проект с апартаментни табла, предпазители и дефектнотокови защити.
Изградена е мълниезащита с изпреварващо дейсвие.

Кабелна телевизия и интернет
Вътрешно окабеляване по проект с кабелни трасета за включване към доставчик на услугите: TV и интернет.

Домофонна система
За всеки апартамент е изградена домофонна система.

Общи части
Настилките във входното предверие, коридорите и стълбищната клетка са изпълнени от естествен камък и гранитогрес. Стъпалата са от естествен камък по детайл. Стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс. Индивидуални пощенски кутии за всеки апартамент.

Асансьор
Високотехнологичен електрически асансьор , отговарящ на европейските стандарти.