Обект: Румен Войвода - Изпълнение

Качество и начин на изпълнение
Гаранция за качеството на изпълнението на всяка следваща сграда е 18 –годишния практически опит на нашия екип при съчетаване на традиционни и съвременни технологии в строителството.

Конструкция и покрив
Монолитна стоманобетонова -безгредова конструкция, изпълнена по традиционен монолитен начин, осигурена на девета степен на земетръс. Това осигурява възможности за индивидуалното разпределение на помещенията в апартаментите. Стените са изпълнени от тухлена зидария с дебелина 25 см. и 12 см. с керамични изделия на Wienerberger. Скатен покрив с покритие от усилен воалит и битумни керемиди. В архитектурния детайл на покрива е предвидена паро и топлоизолация. Сутерена е хидроизолиран с кристализираща хидроизолация.

Фасади
Комбинация от облицовка с камък и силиконова /минерална/ мазилка. Използва се сертифицирана фасадна топлоизолационна система на Weber с 10 –годишна гаранция. Топлоизолационните пана са EPS с дебелина 8 см. Ъглите на сградата са защитени с ръбохранители.

Дограма
Немски петкамерен PVC профил с коефициент на топлопреминаване Uf=1,3 W/m2K. Стъклопакет 24 мм. с коефициент на топлопреминаване К=1,4 W/m2K, с ниско емисионно К-стъкло. Външен подпрозоречен перваз – от естествен камък.

Блиндирани входни врати
Крилото и касата на блиндираните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана. Покрити са с интериорни плоскости. Oбкантващите профили са от пластифицирана стомана, с което блиндираната врата става ударо и взломо устойчива. Предлага се с прекодираща брава с възможност за промяна на кодировката с тристранно заключване.

Подове
Подова замазка с поставени в защитни гофрирани тръби - кабели за нискотокова инсталация и тръби за отоплителни тела.

Бани и тоалетни
Стени и тавани с варово-циментова мазилка, изграден водопроводни и канализационни разводки по проект и под на циментова замазка с изградени канализационни отклонения.

Тераси
Терасите са с вътрешно отводняване, с хидро и топлоизолация и настилки от гранитогрес. Парапетите са по архитектурен детайл – комбинация от плътна част и иноскови елементи.

Отопление и вентилация
Района е без централен ТЕЦ, поради това проекта предвижда индивидуални електрически котлета за всяко жилище. Монтирани алуминиеви радиатори на самостоятелни отоплителни кръгове свързани към обща колекторна кутия в апартамента.. Отоплителната инсталация е с петслойни полиетиленови тръби с алуминиева вложка, изтеглени в гофрирани тръби в подовата замазката. 

За всички бани и тоалетни е предвидена смукателна вентилация с изводи за индивидуални вентилатори. Вентилацията ще се изпълни от PVC тръби в баните и тоалетните, а останалите клонове на вентилацията се изпълняват от готови коминни тела.

Измервателни уреди
За всеки един от апартаментите са осигурени индивидуални измервателни уреди за електроенергия, монтирани извън сградата, водомери за студената вода. КЛК Инженеринг открива индивидуални партиди за ток, топла и студена вода на името на всеки собственик.

Водопровод и канализация
Водопроводна система с вертикални щрангове и хоризонтални разводки от полипропиленови тръби с топлоизолация. Канализацията е с дебелостенни PVC тръби и е свързана към канализацията на ул. Румен войвода.

Електро инсталации
Силнотокова инсталация по проект с апартаментни табла, предпазители и дефектнотокови защити.

Кабелна телевизия и интернет

Вътрешно окабеляване по проект с кабелни трасета за включване към доставчик на услугите: TV и интернет.

Домофонна система
За всеки апартамент е предвидена домофонна система.

Общи части
Настилките във входното предверие, коридорите и стълбищната клетка се изпълняват от естествен камък и гранитогрес. Стъпалата са от естествен камък по детайл. Парапетите са по архитектурен детайл. Стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс. Индивидуални пощенски кутии за всеки апартамент.

Асансьор
Високотехнологичен асансьор с долно машинно управлвние, отговарящи на всички европейски стандарти.